Facultatea de Drept și Științe Administrative

Admitere Online - Facultatea de Drept și Științe Administrative

Dragi candidați,

Vă aducem la cunoștință că inscrierea pe platforma de admitere la toate programele de studii universitare de LICENȚĂ se poate efectua până la data de 20.07.2024, ora 13.00, iar pentru toate programele de studii universitare de MASTER se poate efectua până la data de 19.07.2024, ora 16.00.

Comisia tehnică de admitere FDSA

OFERTA EDUCAȚIONALĂ

Programe de studii universitare de licenţă - Invățământ cu frecvență (IF)

 • Drept (4 ani; taxă de școlarizare: 4.400 lei)
 • Administrație publică (3 ani; taxă de școlarizare: 3.800 lei)
 • Asistență managerială și administrativă (3 ani; taxă de școlarizare: 3.600 lei)
 • Poliția locală (3 ani; taxă de școlarizare: 3.900 lei)

Programe de studii universitare de licenţă - Invățământ cu frecvență redusă (IFR)

 • Drept (4 ani; taxă de școlarizare: 3.900 lei)
 • Administrație publică (3 ani; taxă de școlarizare: 3.600 lei)

Perioada de înscriere pentru toate programele de studii de licență: 8-20 iulie 2024.

ANUNȚ IMPORTANT! Platforma de inscriere online pentru admiterea la programele de studii universitare de licență din domeniile Drept și Științe Administrative, formele de învățământ IF și IFR se închide, conform calendarului admiterii, în data de 20.07.2024, ora 13.00.

Programe de studii universitare de masterat

 • Drept public (1 an; taxă de școlarizare: 4.200 lei)
 • Științe penale (1 an; taxă de școlarizare: 4.500 lei)
 • Proceduri judiciare de drept privat și profesii juridice (1 an; taxă de școlarizare: 4.200 lei)
 • Drept maritim (2 ani; taxă de școlarizare: 3.800 lei)
 • Managementul instituțiilor publice (2 ani; taxă de școlarizare: 4.300 lei)
 • Administrație europeană. Instituții și politici publice (2 ani; taxă de școlarizare: 3.800 lei)

Perioada de înscriere pentru toate programele de masterat: 8-19 iulie 2024. Interviul pentru admiterea la programele de studii de MASTERAT va avea loc în data de 20 iulie 2024.

ANUNȚ IMPORTANT! Platforma de inscriere online pentru admiterea la programele de studii universitare de master din domeniile Drept și Științe Administrative se închide, conform calendarului admiterii, în data de 19.07.2024, ora 16.00.

CRITERII DE ADMITERE

Criteriul  de admitere la programele de licenţă:

 • Eseu motivațional notat cu admis/respins;
 • Media la examenul de bacalaureat, în procent de 100%.

IMPORTANT! Admiterea la programele de studii universitare de licență din domeniul Științe Administrative, se va realiza prin completarea tuturor opțiunilor privind programele de studii din cadrul domeniului. Pentru programele de studii din domeniul Științe Administrative (forma de învățământ IF), concursul se va desfășura prin alunecare, în ordinea mediilor și opțiunilor pe programe de studii, în cadrul același domeniu de licență. În acest sens, candidații vor depune un singur dosar pe domeniul de licență, iar pe platforma online se vor bifa în mod obligatoriu toate programele de studii, dar și regimul locurilor (FĂRĂ TAXĂ și CU TAXĂ), în ordinea opțiunilor proprii și în funcție de condițiile îndeplinite privind admiterea pentru locurile speciale (locurile alocate candidaților de etnie rromă și locuri repertizate pentru absolvenți de licee situate în mediul rural).

Criteriul de admitere la programele de masterat:

 • 50% din nota de la proba orală sub formă de interviu (tematica pentru interviu);
 • 50% media examenului de licență.

IMPORTANT! Admiterea la programele de studii universitare de master din domeniile Drept și Științe Administrative, se va realiza prin completarea tuturor opțiunilor privind programele de studii din cadrul domeniului. Pentru programele de studii de master din domeniile Drept și Științe Administrative, concursul se va desfășura prin alunecare, în ordinea mediilor și opțiunilor pe programe de studii, în cadrul același domeniu de master. În acest sens, candidații vor depune un singur dosar pe domeniul de master, iar pe platforma online se vor bifa în mod obligatoriu toate programele de studii, dar și regimul locurilor (FĂRĂ TAXĂ și CU TAXĂ), în ordinea opțiunilor proprii și în funcție de condițiile îndeplinite privind admiterea pentru locurile speciale (locurile alocate candidaților de etnie rromă și locuri repertizate pentru absolvenți de licee situate în mediul rural).

CUM PUTEȚI PLĂTI TAXELE?

Taxă de înscriere – 100 lei;

 • în platforma de admitere, cu cardul bancar prin Netopia;

CONTACTEAZĂ-NE

Dacă întâmpini dificultăți la înscrierea dosarului, nu ezita să ne contactezi, de Luni până Vineri, între orele 9-17, Sâmbătă, între orele 9-13: